Forløb og behandling

Fokus i et terapiforløb hos mig er de udfordringer og mål du har nu og her. Det er ikke fortiden, der er i fokus, men det du gerne vil arbejde med i dit liv, som er udfordrende i dag.
Første skridt er at gå i dybden med dét, du oplever som udfordrende lige nu. Vi kortlægger hvilke tanke- og handlemønstre, der spænder ben for dig og det du gerne vil.
Derefter er terapien meget handlingsorienteret. Du kommer til at lære konkrete og effektive redskaber til at træde ud af de mønstre, der fastholder dig.

Har du brug for tilskud? Se længere nede på denne side

Billede af Zinaida som sidder og skriver og smiler

Mulige forløb

Individuel session i København

For dig der gerne vil se din behandler i øjnene

Vi tager sammen udgangspunkt i din situation og de udfordringer du har nu og her, og skræddersyer forløbet til dig. Du vil opleve at vi starter med sammen at kortlægge, hvilke mønstre der spænder ben for dig, og så efterfølgende være meget redskabsorienterede ift. at kunne træde ud af dem.

50 min | 1450 kr

Online session

For dig der foretrækker komforten fra dit hjem eller som ønsker en større fleksibilitet mht. geografi og tid sparret på transport

Mange oplever at det er mere bekvemt og passer bedre at tage sessionerne online. Enten fordi de har en travl hverdag, bor langt væk fra klinikken eller tager kontakt fra udlandet af. Her skal du bare vide, at det er samme indhold i terapien, bare bekvemt hjemme fra din egen sofa eller kontor.

50 min | 1450 kr

Tilskud

Privat sundhedsforsikring

Jeg samarbejder med Sygeforsikring Danmark. Hvis du er medlem af sygeforsikring Danmark får du 300 kr i tilskud per samtale. Tilbyder dit forsikringsselskab frit valg af psykolog, har du mulighed for at anvende din forsikring til at få dækket dit forløb. Dette er en god idé at afklare med dit forsikringsselskab inden første session.

Lægehenvisning

Jeg har desværre ikke mulighed for at modtage henvisninger fra den offentlige sygesikring, hvilket betyder at du ikke kan bruge en henvisning fra din egen læge til at se mig.

Andre spørgsmål?

Måske har jeg besvaret dem i min FAQ , og ellers er du velkommen til at kontakte mig!