Handelsbetingelser

Vilkår

Alle kurser, forløb og ydelser udbydes af Zinaida Riisfeldt, Hollandsvej 12, 2. sal, 2800 Kgs. Lyngby, CVR NR. 39467623 i samarbejde med mine samarbejdspartnere psykologerne Tina Haren og Maria Bang. Alt efter hvem du booker igennem, så booker du et forløb hos mig gennem den pågældende psykolog. 

Produkter og ydelser kan betales via Mobilepay.

Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) og er inkl. moms, medmindre andet er oplyst.

Alle rettigheder til produkter, ydelser, workshops og kurser tilhører Zinaida Riisfeldt. Udleveret materiale er kun til personligt brug og må ikke distribueres, deles eller benyttes i undervisningssammenhænge af nogen art.

Betales der ikke inden for betalingsaftalerne, sendes der en faktura hver 10. dag efter de gældende regler, hvor du pålægges rykkergebyr på 100 kr. pr. gang. Hvis betalingen ikke sker trods rykkere, overgår sagen til Inkasso.

Der kan ikke tages specielle forholdsregler i forhold til specielle spamfiltre eller dysfunktionelle mailadresser, så det er dit eget ansvar at sikre, at du modtager mails fra os. Har du problemer, så er du dog mere end velkommen til at indberette problemet til psykolog.zinaida@protonmail.com. Husk at tjekke dit spamfilter inden da.

 

 

Ved individuelle sessioner

Ved individuelle og online sessioner sker betaling umiddelbart efter endt session. 

Ved gruppeforløb

Tilmelding er bindende og pengene tilbagebetales ikke ved afbud. Du er dog altid velkommen til at overdrage din plads til en anden.

Ved aflysning af arrangement fra undervisers side kan du vælge, at din betaling dækker et andet kursus, eller du kan få beløbet refunderet.

Hvis aflysning gælder et særligt tilrettelagt event, vil der blive tilbudt et nyt tidspunkt for afholdelse.

 

Du er altid velkommen til at kontakte mig på psykolog.zinaida@protonmail.com.