Privatlivspolitik  og Cookies

Når du besøger min hjemmeside

Jeg indhenter ikke informationer om dig, når du besøger vores hjemmeside www.psykologzinaida.dk.

Informationer, der bliver automatisk genereret når du besøger mig, er 100% anonyme data relateret til brugen af min hjemmeside. Disse informationer deles med Google Analytics, og bruges til bl.a. at forbedre sidens indhold og følge med i hvilke af vores sider er mest besøgte.

Cookies

Når du besøger en webside, gemmes der en lille cookie på din computer. Cookies sletter sig selv efter en periode. Besøger du websiden igen, gemmes der endnu en cookie. Cookies samler ikke personlige oplysninger om dig, men er til for at websideejeren blandt andet kan føre statistik med besøgende.

Du kan til enhver tid blokere eller slette cookies.

Kalendersystem

Dine aftaler håndteres af et eksternt system, Terapeutbooking. Jeg og mine samarbejdspartnere har aftaler med Terapeutbooking om at håndtere alle data i henhold til GDPR.

 

Når du er tilmeldt mit nyhedsbrev

Når du er tilmeldt mit nyhedsbrev deles oplysningerne med Mailchimp. Jeg beder kun om dit navn og din email.

Kontakt på mail

Du er velkommen til at kontakte mig på psykolog.zinaida@protonmail.com. Undlad at skrive følsomme oplysninger, men bed mig om at kontakte dig.

Videregivelse af data til tredjepart

Jeg videregiver ikke dine oplysninger til en tredjepart.

Når du er i forløb hos mig

Når du er er i forløb hos os vil vi udelukkende indhentede højst nødvendige data om dig. Dette vil typisk være, navn, telefonnummer, mail, adresse og cpr. nr.

Første gang du kommer får du yderligere oplysninger om hvilke data jeg har brug for i dit tilfælde.

Jeg har pligt til at føre journal og disse gemmes i 5 år efter endt forløb. Jeg har også bogføringspligt og disse oplysninger skal også gemmes i 5 år.

Jeg har kun de informationer, som du oplyser mig om.