Om Zinaida

Mig og mit arbejde

Jeg hedder Zinaida Riisfeldt og er autoriseret psykolog. Jeg brænder for metakognitiv terapi og har den højeste certificering inden for metakognitiv terapi (metakognitiv terapeut® level II ved The MCT Institute, som undervises af Adrian Wells, der er stifter af metoden).

Et metakognitivt terapiforløb, hos mig, er for dig, som ønsker at gøre op med psykisk mistrivsel eller psykisk lidelse, og som ønsker en terapiform der er handlingsorienteret og virksom.

Psykisk mistrivsel kan eksempelvis være søvnbesvær, lavt selvværd, jalousi, handlingslammelse, ubehagelig ubeslutsomhed, koncentrations- og hukommelsesbesvær, svært ved vane omlægninger eller lignende. Det er dig der bedst kan mærke, om det er noget, som er relevant at arbejde med. Så hvis du synes noget hæmmer dig og går ud over din trivsel og glæde i din hverdag, er du altid velkommen til at tage kontakt.

Billede af Zinaida som sidder og læser

Diagnoser jeg typisk behandler

  • Stress
  • Angst (f.eks. social angst, præstationsangst, dødsangst, helbredsangst, generaliseret angst m.fl.)
  • Depression
  • OCD
  • PTSD 
  • Kognitive og emotionelle følger efter hjernerystelse

Har du noget, du gerne vil arbejde med, vil jeg rigtig gerne hjælpe dig.

Mine 3 mål for dit forløb

1.   At du føler dig mødt og set. Alle mennesker er forskellige, og det er vigtigt for mig at skræddersy forløbet specifikt til dig.
2.   At du lærer at genkende hvilke tanke- og handlemønster, der ikke fungerer for dig. Samt konkrete og effektive redskaber til at træde ud af de mønstre, der holder gang i psykisk mistrivsel eller psykisk lidelse hos dig.
3.   At du ved slutningen af et forløb ved, hvordan du kan bruge de nye redskaber forebyggende fremadrettet og har et solidt kendskab til redskaber, der skaber mental trivsel hos dig.

Kontakt mig

Jeg har 1-2 ugers ventetid, og er det akut kan du ofte komme til før.

Du er altid velkommen til at booke en gratis og uforpligtende telefonisk forkonsultation på 15 minutter her. Jeg vil meget gerne svare på dine spørgsmål!

Du er også altid velkommen til at ringe eller skrive med spørgsmål uden en aftale.

Tlf.: +45 31 33 63 67

 E-mail: psykolog.zinaida@protonmail.com 

 

 

Billede af Zinaida i blå bluse som står ved brun baggrund